Uspešno zaključena integracija v Skupini Istrabenz plini

Istrabenz plini Bakar

V teh dneh je Skupina Istrabenz plini uspešno zaključila proces integracije podjetja GTG plin Karlovac v podjetje Istrabenz plini Bakar.

V zadnjem letu in pol je Skupina Istrabenz plini na Hrvaškem poslovala z dvema podjetjema – Istrabenz plini Bakar in GTG plin Karlovac. V želji po še večji agilnosti na trgu, smo tako sklenili obe doslej delujoči podjetji združiti v eno podjetje – Istrabenz plini Bakar.

Podjetje GTG plin Karlovac se bo tako z današnjim dnem prestrukturiralo ter preimenovalo v družbo Istrabenz plini Bakar in delovalo na svojem sedežu v Karlovcu kot proizvodno-distribucijska enota družbe Istrabenz plini Bakar. Istrabenz plini Bakar, ki so na hrvaškem trgu prisotni že od leta 2004, ostajajo nosilec plinske dejavnosti na Hrvaškem.

Družbo Istrabenz plini Bakar bo vodilo spremenjeno poslovodstvo, ki bo zavezano k visokim standardom zagotavljanja varnosti, zanesljive oskrbe kupcev, kakovostnih izdelkov ter na najvišji ravni ohranjalo odnose s poslovnimi partnerji:

  • Direktor: Igor Konrad
  • Prokurist: Željko Bjelan
  • Prokurist: Dragan Čičak

Ta novost ne vpliva in ne prinaša sprememb za kupce, poslovne partnerje in zaposlene obeh dosedanjih podjetij. »Okrepljena« družba Istrabenz plini Bakar bo še naprej skrbela za zanesljivo in kakovostno oskrbo svojih kupcev s tehničnimi plini in utekočinjenim naftnim plinom ter sledila viziji rasti in razvoja poslovanja Skupine Istrabenz plini na Hrvaškem.

Imate vse
informacije?

Na voljo so vam dodatna navodila in pomoč pri uporabi naših produktov.

Pomoč in podpora 080 1228