08 unp v plinohramih podrocja uporabe

Področja uporabe UNP

Vaš trajnostni prispevek k ustvarjanju čiste prihodnosti. Preverite vsestransko uporabo utekočinjenega naftnega plina za poslovne uporabnike.

Celovita rešitev za uporabo utekočinjenega naftnega plina

V Istrabenz plinih poskrbimo, da dobite celovito energetsko rešitev na ključ za uporabo utekočinjenega naftnega plina v vaši poslovni dejavnosti.

  • Preprost in hiter prehod na utekočinjeni naftni plin.
  • Prihranek pri visokih začetnih stroških
  • Zanesljiva in dolgoročna oskrbo s plinom
  • Redni pregledi in vzdrževalna dela.

Za potrebe industrije vzpostavljamo plinovodna omrežja in plinske postaje, v okviru katerih so nameščeni plinohrami in regulacijska oprema. Vsakemu uporabniku zagotovimo lasten plinomer, ki omogoča natančen pregled in odčitavo porabe plina.

Ogrevanje s plinom

Utekočinjen naftni plin je primeren za ogrevanje vseh vrst objektov.

Za zanesljivo pogodbeno oskrbo z energijo izberite Istrabenz pline.

Gostinstvo in turizem

gostinstvo

S plinom za kuhanje oskrbujemo večje in manjše hotele, restavracije, bolnišnice, šole ter ostale javne ustanove.

Utekočinjen naftni plin je kot energent v gostinsko-turistični dejavnosti iskan tudi za ogrevanje, hlajenje in pripravo tople sanitarne vode.

Kmetijstvo

V kmetijstvu se utekočinjen naftni plin uporablja v sušilnicah (za sušenje žit, hmelja ali  soli). Tovrstno sušenje zmanjša izgubo pridelka – z enostavnim nadzorom utekočinjenega naftnega plina se učinkoviteje vzdržujejo optimalni pogoji sušenja.

Prav tako se utekočinjen naftni plin uporablja v rastlinski pridelavi za vzdrževanje stalne temperature v hladnejših obdobjih, da se izognemo nevarnosti zmrzali. Tako je pridelek večji, pridelava pa ostaja okolju prijazna.

Farme

09 unp v plinohramih podrocja uporabe farme

Za vse potrebe po ogrevanju objektov v kmetijstvu (hlevi za vzrejo perutnine, hlevi za rejo prašičev) nudimo sodobne in celovite energetske rešitve na ključ.

Učinkovite sodobne plinske ogrevalne tehnologije za ogrevanje hlevov so zasnovane tako, da omogočajo izboljšanje kakovosti zraka v hlevu, boljše izkoristke delovanja naprav in prihranke pri porabi energije.

Proizvodni procesi

proizvodnja

Ne glede na poslovno dejavnost, ki jo opravljate, imamo v Istrabenz plinih energetsko rešitev za vas. Na osnovi vaših energetskih potreb bomo našli najboljšo rešitev za vaš proizvodni proces v industriji elektronike, obdelave kovin in stekla, v kemični, prehrambeni in avtomobilski industriji, za obdelavo vod in odpadkov in drugod.

Ne najdete svojega področja?

Ne skrbite. Tudi če vaš sektor ni naveden tukaj, obstaja velika verjetnost, da vam lahko zagotovimo čistejšo, bolj zeleno in cenovno ugodno energijo za vaše podjetje.

Najemite plinohram za poslovne potrebe po plinu

Izpolnite spletni obrazec in naši strokovnjaki se vam bodo oglasili v najkrajšem času.

Oddajte povpraševanje

Osredotočite se na svoj posel, energetsko oskrbo prepustite nam

Preverite še naše druge celovite rešitve za podjetja. Ponujamo vam celovito energetsko oskrbo.

Energetske rešitve

Pomoč in podpora

Poiščite več informacij o UNP v plinohramih. Na enem mestu vas čakajo:

Imate vse
informacije?

Na voljo smo vam za informacije in pomoč pri uporabi naših produktov.

Vprašajte nas 080 1228