Mešanice plinov za nadzor industrijskih procesov

Mešanice plinov za nadzor industrijskih procesov

Celoten obseg plinov in mešanic, ki se jih bo uporabilo bodisi v industrijskih analiznih laboratorijih ali za nadzor industrijskih procesov, izpolnjuje stroge zahteve tako vseh specifičnih instrumentov in aplikacij kot tudi metod, ki temeljijo na mednarodnih standardiziranih postopkih, kot sta ISO 6142 in 6143.

Če vaše aplikacije vključujejo nadzor kakovosti / zagotavljanje kakovosti, razvoj proizvodov ali obratovanje pilotne naprave, nudimo ISTRABENZ PLINI tri standardne stopnje mešanic: primarno, certificirano in necertificirano. Tako mešanice za nadzor procesov kakor tudi mešanice za analizne laboratorije je možno pripraviti v različnih jeklenkah, ki so pripravljene tako, da izpolnjujejo vaše zahteve in zahteve aplikacije.

ISTRABENZ PLINI vam ponujamo tudi plinske kalibracijske mešanice različni kakovostnih razredov, bodisi z izjemno visoko natančnostjo (< 1 %) ali pa z bolj sproščenimi, manj strogimi specifikacijami, kot so certificirane mešanice . Zaloge v naših proizvodnih laboratorijih vsebujejo na stotine kemikalij z visoko čistostjo, s katerimi lahko hitro izpolnimo vse vaše zahteve, če le kemične in fizikalne lastnosti željenih komponent to dopuščajo. Izbrani analitski instrumenti brez motenj zagotavljajo natančnost priprave in analize vzorčnih mešanic.

 time 301 | cache 7200